BedreBolig Plan

Det Grønne Hus tilbyder et BedreBolig tjek i samarbejde med EnergiTjenesten.
Med en BedreBolig Plan får du en grundig gennemgang af din bolig og energiforbrug og dermed se, hvordan du kan spare.

BedreBolig Plan:
En BedreBolig Plan går ud på, at du får gennemgået din bolig og familiens energiforbrug sammen med en energivejleder fra Energitjenesten. Vi giver dig praktiske råd til, hvordan netop din bolig kan forbedres energimæssigt, med udgangspunkt i husets alder, byggete­knik og varmesystem. Udover varme, vejleder vi samtidig om elforbrug, vandbesparelser, indeklima og god komfort. Vi kommer hele vejen rundt og mener, at miljøvenligt energi­forbrug fint kan gå hånd i hånd med almindelige krav om, at huset er behageligt at være i sommer og vinter.

Vi tænker i hele rum:
BedreBolig rådgivning begynder med, at vi sammen ser forbrugstallene igennem, og hører om særlige problemer, udfordringer og drømme/planer. Derefter gennemgår vi sammen huset ude og inde. Vi ser på klimaskær­mens mange bygningsdele, på varmeanlægget og ventilationen, og vi kobler tingene sammen. F.eks. ser vi på badeværelset, hvor vi kigger på ventilation, gulvkomfort, varmeforsyning, sorte pletter på vindueskarmen, utæt cisterne og energieffektive alternativer til halogenbelysningen over spejlet. Under rundturen kan vi tage termografibilleder i perioden 1. oktober til 31. marts.

Forløb:
Gennemgangen tager typisk 1½ time, og vi opfordrer dig til selv at skrive notater ned undervejs. Derudover fremsender vi bagefter hovedpunkterne i en rapport – og her får du også de relevante links og henvisninger, du skal bruge for konk­ret at komme videre i forløbet. Hvis termografi er en del af gennemgangen, suppleres rapporten med 3 – 4 udvalgte termografiske billeder.

Priser:
En BedreBoligPlan med en rapport og termografiske billeder udføres kun i den kolde årstid mellem efterårsferien og påskeferien. Pris 4.500,-

BedreBoligPlan uden termografi er også en god gennemgang af dit hus. Vi bruger samme tid men andre metoder til at vurdere, hvor du kan reducere energiforbruget. Metoden kan bruges hele året. Pris 3.850,-

BedreBolig Plan

  • Overskuelighed til dit forbrug, forsyning, besparelsesmuligheder og miljøprofil
  • En dialog i dit hjem, der hjælper dig med at forstå huset set ud fra et energisynspunkt
  • Vi udpeger de mest relevante indsats områder til reduktion af forbruget.
  • Vi leverer en kort skriftlig rapport
  • Efterfølgende kan du altid kontakte os igen for uddybning og yderligere spørgsmål på tlf. 5667 6070

Kontakt Lotte Lund 

Lotte