Grønne Diplomer

Grønt Diplom er en tillægsydelse til energi- og miljøtjek. Grønt Diplom giver din virksomhed mulighed for at fastholde en mere rationel daglig drift, fordi der hvert år bliver sat nye mål, og der holdes fokus på virksomhedens elforbrug, varme, vand, kemikalier, affald og transport. En virksomhed med Grønt Diplom har ikke nødvendigvis grønne produkter på hylderne. Der sættes til gengæld særligt fokus på virksomhedens energiforbrug og belastning af miljøet i den daglige drift.

Hvad kræver det at få et Grønt Diplom?
For at få et Grønt Diplom skal virksomheden have et årligt besøg af en konsulent fra Energitjenesten efter det gennemførte energi- og miljøtjek. Vi evaluerer sammen jeres indsats, og vi aftaler nye indsatser for energibesparelser. Med Grønt Diplom vælger man hvert år de indsatsområder, som man vil arbejde med i virksomheden. Det kan eksempelvis være belysning og produktsortiment. Indsatsområderne beskrives, og der laves årlige opfølgninger på målene.

Uanset hvilke indsatsområder din virksomhed vælger at arbejde med, vil I kunne mærke besparelser. Nogle virksomheder vælger fx at udskifte deres spot belysning med lysdioder, mens andre får sat et tænd-sluk ur på apparater eller rum, som ikke bruges hele tiden. Ændringerne er typisk ikke særligt omfattende at udføre, men de giver til gengæld øjeblikkelige besparelser, som kan mærkes. Alle virksomheder kan spare på energien.

Varighed: Det årlige konsulentbesøg varer ca. 1-1½ time, afhængig af størrelsen på din virksomhed.

Resultat: Vi opdaterer årligt jeres energi- og miljørapport med nye tal og konkrete råd til nye besparelsesområder. I får et synligt diplom samt klistermærke, og jeres virksomhed bliver synliggjort på vores hjemmeside www.groentdiplom.dk.

Pris: 2400 kr. ex moms om året. Prisen dækker både konsulentbesøg samt diplom og synliggørelse på www.groentdiplom.dk

Kontakt Lotte Lund 

Lotte